RVS Cleaning: "Ramen wassen kan een flinke klus zijn"

Onze diensten

Neem contact met ons op:

06 – 26 46 45 83

Glasbewassing

Buiten passen we bij voorkeur de osmosetechniek toe.

Hierbij gebruiken we gedemineraliseerd water. Daar hebben we kalk en andere stoffen zoals ijzer, lood en magnesium uitgehaald waardoor er geen strepen op de ramen achterblijven en vuil zich minder makkelijk opnieuw aan de ramen hecht. Daarnaast voegen we een duurzaam product toe waardoor ramen langer hun glans behouden.

Waar mogelijk gebruiken we een telescooparm. Hiermee kunnen we oppervlakten tot wel 22 meter hoogte bereiken. Het voordeel van deze techniek is dat er geen hoogwerker nodig is. Dat betekent dus een aanzienlijke besparing in de kosten.

 
 

Buiten

Waar mogelijk gebruiken we een telescooparm. Hiermee kunnen we oppervlakten tot wel 22 meter hoogte bereiken. Het voordeel van deze techniek is dat er geen hoogwerker nodig is. Dat betekent dus een aanzienlijke besparing in de kosten.

Binnen

Binnen passen we de traditionele glazenwasserstechniek toe. Hierbij werken we met een duurzaam schoonmaakmiddel en zorgen we eveneens voor een stralend schoon en streeploos resultaat.

Abonnement

Je kunt RVS Cleaning inschakelen wanneer je wilt of kiezen voor een abonnement. We komen dan periodiek bij je langs om de glazen te wassen. Je hebt er zelf geen omkijken naar en profiteert bovendien van een scherp tarief. Hoeveel tijd er tussen de wasbeurten zit, bepalen we samen. We geven je hierover advies op basis van de omgevingsfactoren zoals zilte zeelucht, wegen, industrie en andere vervuilende factoren.

Langere levensduur van je ramen en kozijnen

Regelmatig glazenwassen levert niet alleen wekenlang mooie, glanzende ramen op, je profiteert er ook op de langere termijn van. Dankzij het glazenwassen met osmosetechniek hecht vuil zich minder snel aan je ramen en kozijnen. Schadelijke stoffen zoals kalk krijgen hierdoor nauwelijks de kans om in te vreten in je glas, verf of kunststof. Dat verlengt de mooie uitstraling en levensduur van je ramen en kozijnen aanzienlijk.

Speciale Producten

RVS Cleaning werkt bij glasbewassing standaard met hoge kwaliteit duurzame producten. Zien we dat jouw ramen aangetast zijn door bijvoorbeeld kalk of zout, dan gebruiken we speciale scrubproducten. Hiermee halen we op een verantwoorde manier de glans terug naar boven

Maak een afspraak

Neem dus nu contact op. We komen zo snel mogelijk bij je langs.

Reiniging zonnepanelen

Tot wel 20% minder rendement op je niet gewassen zonnepanelen

Zonnepanelen liggen vaak op het dak van je huis of je pand. Ze zijn lastig te bereiken, maar niet voor vuil. Vogelpoep, stof van nabijgelegen wegen of industrie, mos, zoute aanslag van zilte zeelucht, het vuil hoopt langzaam op. Het gevolg: tot wel 20% minder rendement op je zonnepanelen. De oplossing: je zonnepanelen regelmatig schoonmaken.

RVS Cleaning heeft veel ervaring in de schoonmaak van zonnepanelen. Hierbij werken we met osmosewater. Dat is gedemineraliseerd water dat geen kalk en andere stoffen bevat. Daardoor blijft er geen residu op de zonnepanelen achter en dat heeft twee belangrijke voordelen.

Waar mogelijk maken we zonnepanelen schoon met gebruik van een telescooparm. Hiermee kunnen we oppervlakten tot wel 22 meter hoogte bereiken. Het voordeel van deze techniek is dat er geen hoogwerker nodig is, wat een aanzienlijke besparing in de kosten betekent.

Voordeel 1

De panelen zijn stralend schoon waardoor de opbrengst maximaal is

Voordeel 2

Doordat er geen residu op de panelen zit, hecht nieuw vuil minder snel waardoor de panelen langer schoon blijven en dus ook op de langere termijn een betere opbrengst genereren

Abonnement

RVS Cleaning komt je zonnepanelen schoonmaken wanneer je wilt, het hele jaar door. Dit kan op afroep of via een abonnement. We komen dan periodiek bij je langs op afgesproken momenten. Hoeveel tijd er tussen de wasbeurten zit, bepalen we samen. We geven je hierover advies op basis van de omgevingsfactoren zoals zilte zeelucht, wegen, industrie en andere vervuilende factoren

Duurzame producten

RVS Cleaning werkt met duurzame producten. In het geval van reiniging van zonnepanelen kiezen we voor mineralenvrij osmosewater en bieden we als optie een waslaag aan. Met dit biologische product impregneren we je zonnepanelen voor een nog langduriger schoon resultaat

Reiniging aan en om woning/pand

Mos, groene aanslag en ander vuil op je gevel, overstek, boeiboord, dak, terras en oprit zorgt voor een minder mooie uitstraling van je huis of bedrijfspand. Daarnaast tast het ook langzaam het materiaal aan waardoor de kwaliteit van je verf, kunststof of steen sneller achteruit gaat. Alle reden dus om deze onderdelen aan en om je woning/pand regelmatig goed te reinigen. RVS Cleaning neemt je deze zorg graag uit handen. We gaan bij de reiniging professioneel te werk. Daarbij kijken we naar het materiaal van de ondergrond en de soort vervuiling.

Materiaal

Op basis van het soort materiaal kijken we of we hoge drukreiniging kunnen toepassen of dat een andere techniek beter geschikt is. Zo kunnen sommige materialen zoals (natuur)steen poreus raken door een te harde waterstraal. In die gevallen gebruiken we een speciale lagedruktechniek met heet water. Door de hoge temperatuur (tot wel 100oC) weekt het vuil optimaal los.

Soort Vervuiling

Aan de hand van het soort vuil bepalen we of osmosewater voldoende is, of dat er een speciaal product gebruikt moet worden. Biologische algenreiniger bijvoorbeeld wanneer er op uw gevel, stoep of oprit algen-aanslag zit.